De Noorderbrug

De Noorderbrug is er voor mensen met een handicap of chronische ziekte en is specialist op het gebied van hersenletsel (NAH) en auditieve handicaps (doofheid en slechthorendheid).

De Noorderbrug bestaat ruim 40 jaar. Van een kleinschalig pensiontehuis in Wehe den Hoorn in Groningen zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie. We zijn actief in zes provincies en ruim 80 gemeenten.

Eigen kracht, eigen regie en maatwerk staan hoog in het vaandel bij De Noorderbrug. We gaan ervan uit dat mensen met een handicap of een chronische ziekte een zo gewoon mogelijk leven willen, samen met hun familie en sociale netwerk. De Noorderbrug werkt vanuit kleinschalige locaties. We kijken altijd naar de mogelijkheden, of het nu gaat om wonen, werken, gezondheid, welzijn of vrije tijd.

Mensen met een handicap of chronische ziekte kunnen terecht bij De Noorderbrug. We zijn gespecialiseerd op het gebied van hersenletsel (NAH) en auditieve handicaps (doof- en slechthorendheid).
Kijk op onze website voor alle mogelijkheden die wij bieden.

 
Adresgegevens

Stedumermaar 6
9735 AC Groningen

Postbus 171
9700 AD Groningen

Telefoon: (050) 597 38 00
Fax: (050) 597 38 88

E-mail: klant&advies@noorderbrug.nl

ZOEKEN
Home | Publicaties | Activiteiten | Links | Contactgegevens
Welkom bij PGZN
De Noorderbrug is er voor mensen met een handicap of chronische ziekte en is specialist op het gebied van hersenletsel (NAH) en auditieve handicaps (doofheid en slechthorendheid).