Goed leven - Mooi werk - Met elkaar
Wij geloven erin dat ieder mens een waardevol leven leidt. Het is onze kerntaak om mensen met een verstandelijke beperking daarin te ondersteunen en begeleiden. Met onze overtuiging: Goed leven - Mooi werk - Met elkaar.

Vanboeijen biedt in Drenthe en daarbuiten zorg en begeleiding aan meer dan 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Het zijn 700 heel verschillende mensen met een eigen leven, wensen en mogelijkheden. Wat ze met elkaar gemeen hebben is een verstandelijke beperking en een (complexe) zorgvraag bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Bij Vanboeijen werken zo’n 1600 gedreven en enthousiaste medewerkers die zich hiervoor dagelijks met hart en ziel inzetten.

Hoe wij kijken naar zorg
'Wanneer ben jij gelukkig?' 'Wat zijn jouw wensen, dromen en jouw talenten?' 'Wat geeft jou het gevoel dat je ertoe doet?' 'Wat wil jij leren of juist niet?' 'Waar verlang jij naar?' Zomaar een paar vragen waarvan we het belangrijk vinden dat wij ze stellen aan onze bewoners, onze cliënten.
Door echte aandacht te bieden, kunnen wij ieder uniek individu de juiste ondersteuning en begeleiding bieden op zijn of haar levenspad.
Bekijk onze WHY-film

Meer weten? Direct contact met Vanboeijen!
Meer informatie over ons vindt u op www.vanboeijen.nl of op onze Facebookpagina of Twitter!
Om in aanmerking te komen voor zorg en ondersteuning van Vanboeijen heeft iemand een geldige indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Voor meer informatie en alle vragen over het totale zorgaanbod van Vanboeijen, de indicatiestelling en zorgtoewijzing voor mensen met een verstandelijke beperking bij Vanboeijen kunt u altijd en direct contact opnemen met een van onze cliëntadviseurs. Zij staan u graag te woord en helpen u verder.
Via: T (0592) 305 305.

 
Adresgegevens
Servicebureau Vanboeijen
Eemland 1, Assen
Postbus 30014, 9400 RA Assen

T algemeen (0592) 305 305

E algemeen info@vanboeijen.nl
E cliëntadviseurs clientadviseurs@vanboeijen.nl
@ www.vanboeijen.nl
 
ZOEKEN
Home | Publicaties | Activiteiten | Links | Contactgegevens
Welkom bij PGZN